User case

Brf och andra föreningar.

Skall ni som BRF utföra renoveringar i medlemmarnas bostäder? Då kan den enskilde bostadsinnehavaren skapa ett ärende för utlåning av sina hemnycklar till hantverkaren/entreprenören


Vid överlämning av exempelvis nyckel uppvisar mottagaren sin QR-kod och kvittensen på överlämning är skapad och bekräftad.

Skall du hyra ut din lägheten men själv är bortrest?

Med vår plattform kan du då enkelt skapa ett ärende för tre parter.
- Du som avsändare skapar ett ärende!

- Bjud in en mellanhand (exempelvis din granne)
- Bjud in hyresgäst.


Alla får en varsin QR-kod för identifiering vid överlämning och du kan följa hela processen direkt i din smartphone.

Kontorshotell och besöksbokning


Om ni sitter i ett kontorskomplex och delar lokalare med andra företag. Så blir det väldigt enkelt för all om ni skulle använder er av AOT´s plattform! Genom att bjuda in din besökaren för exempelvis en arbetsintervju och mellanhanden bir receptionisten eller entrén där besökaren scannar en QR-kod. Då får du direkt få en notis i din mobil, att din besökare har anlänt, sedan kan du gå och möta din besökare och skanna dennes QR-kod om ni så önskar och in-checkning är klar och verifierat.

Scanna mottagarens QR-kod!


Som när du hämtar ut ett paket hos PostNord eller får en leverans av DHL.

Någon som säger något snällt om det du gör är ovärderligt. Klicka här för att lägga till ett citat från en kund eller en beundrare.

Adam Kohn

Någon som säger något snällt om det du gör är ovärderligt. Klicka här för att lägga till ett citat från en kund eller en beundrare.

Adam Kohn